WAAROM KOOP JE KUNST?


22-03-2017
Je hoort het steeds meer, mensen die een kunstwerk hebben gekocht van een kunstenaar waar ze helemaal weg van zijn. Maar waarom kopen mensen eigenlijk kunst? En wat heb je eraan?

Kunst weerspiegelt jouw persoonlijkheid in je huis.
Laten we beginnen met de belangrijkste vraag: waarom zou je eigenlijk kunst kopen? Ten eerste omdat kunst je huis persoonlijk maakt. Door kunst te kopen die jij mooi vindt, laat je jouw karakter zien in je huis, wat een fijn gevoel geeft. Kunst kan echt het verschil maken tussen een huis en een thuis.

Kunst stimuleert je creativiteit en voorkomt stress.
Ook is kunst een belangrijke inspiratiebron. Door veel naar kunst te kijken en ervan te genieten stimuleer je je eigen brein en creativiteit. Het is zelfs bewezen dat kijken naar kunst stress vermindert en depressies kan voorkomen. Deze redenen zorgen er dan ook voor dat steeds meer bedrijven originele kunst ophangen op de werkvloer. 
(Klik op de afbeelding voor meer informatie.)

Kunst is dé manier om kleur toe te voegen aan je interieur.
Tot slot kan kunst ook dé manier zijn om kleur toe te voegen aan je interieur. Veel mensen willen wat meer kleur in hun interieur. Maar een hele muur of vloer in kleur kan een grote stap zijn. Door een kleurrijk kunstwerk op te hangen of neer te zetten los je dat probleem op.


(Gebruik kunst om kleur toe te voegen aan je interieur.)


Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733