1 APRIL ;)


31-03-2018
PERSBERICHT:

Susan Ruiter stopt met schilderen van kenmerkende dames

Na 25 jaar naam te hebben gemaakt met het werk van haar kenmerkende dames. Besluit Susan Ruiter hier met ingang van volgende maand mee te stoppen. Zij slaat een andere richting in.

In de afgelopen 25 jaar is Ruiter steeds bekender geworden in de kunstwereld. Haar schilderijen en beelden van vrolijke dames met ronde vormen zijn dan ook te zien in grote galerieën in binnen- en buitenland. De werken die al bestaan blijven beschikbaar voor verkoop en verhuur. Maar naast enkele opdrachten waar Susan aan werkt, stopt zij met ingang van volgende maand met het schilderen van dames. Zij slaat een nieuw pad in en zal alleen nog abstracte werken maken.

Susan heeft al gewerkt aan haar nieuwe collectie, die binnenkort te zien zal zijn op haar website www.susanruiter.nl en in haar galerie aan de Hoogstraat in Vlaardingen.

Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733