KUNSTHARS BEELDEN - UPDATE


19-07-2017
21-06-2017
Na een periode geduldig wachten was het afgelopen week dan eindelijk zover. De eerste versies van mijn kunsthars beelden waren af. Inmiddels zijn ze bij mij in de galerie en ze zijn fantastisch geworden. Ze zijn zo leuk dat een aantal van jullie op facebook al aangaven dat ik ze zo, onbeschilderd, al kon verkopen. Maar dingen beschilderen is nu eenmaal wat ik doe, dus ben ik daar ook al met veel plezier aan begonnen. Houdt social media en de nieuwsbrief goed in de gaten, dan krijg je waarschijnlijk binnenkort al een sneak preview.

01-05-2017 
Schilderen kon ik niet meteen na mijn operatie, maar gelukkig kon ik al wel snel weer boetseren. Ik heb inmiddels dan ook 6 beelden gemaakt met plasticine. Deze beelden zijn afgelopen week verstuurd naar een atelier. Daar worden er mallen van gemaakt, waarna er kunsthars beelden van gegoten worden. De witte beelden komen dan weer terug bij mij, zodat ik ze kan beschilderen en signeren. Ik kan niet wachten!

01-04-2017
Naast de ontwikkeling van mijn tweede bronzen beeld en de zeefdrukken, kreeg ik onlangs nog een project aangeboden. Namelijk om in samenwerking met Art Fun een serie beeldjes van kunsthars te gaan ontwerpen en produceren. Inmiddels hebben we een keuze gemaakt uit de schetsen die ik gemaakt heb en ben ik aan het boetseren geslagen. En dat boetseren vind ik zo leuk dat het bijna een verslaving aan het worden is.

Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733