BORSTKANKER - UPDATE


06-06-2017
06-06-2017
Nu twee maanden geleden deelde ik met jullie dat ik borstkanker heb. Ik wist dat toen zelf ook nog niet zo lang. Inmiddels is er veel gebeurd. Ik heb een borstbesparende operatie ondergaan. De gehele tumor is hiermee verwijderd en mijn lymfen bleken schoon te zijn. De afgelopen weken ben ik dagelijks op en neer gereden naar het ziekenhuis in Delft voor bestralingen. Volgende week is gelukkig de laatste, want ik heb hier toch best wel last van gehad. Ook ben ik inmiddels begonnen met de hormoontherapie en ook deze medicatie brengt de nodige klachten met zich mee. Wel positief is dat ik toch geen chemotherapie hoef, een flinke last van mijn schouders. Ik heb dus mijn ups en downs, maar kan in ieder geval nog steeds lekker werken. Dat is fijn, want achter mijn schildersezel ben ik toch het gelukkigst. 

28-04-2017
Toen ik in de vorige nieuwsbrief deelde dat ik borstkanker heb werd ik door jullie overspoeld met verschrikkelijk lieve reacties, steunbetuigingen en zelfs kaarten en bloemen. Onwijs bedankt daarvoor! Ik wil jullie dan ook graag op de hoogte houden van de situatie.

Inmiddels ben ik geopereerd en de dat is goed gegaan. De arts heeft de hele tumor kunnen verwijderen en mijn lymfeklier was schoon. Ook herstel ik goed van de operatie.

Wel staat mij nog een flink traject te wachten. Binnenkort beginnen een aantal weken van dagelijkse bestralingen. Daarna volgen nog een meerdere maanden chemo én jaren aan hormoontherapie. Met name tegen de chemo zie ik wel op. Maar gelukkig zijn de vooruitzichten na de behandelingen goed. Ik zet dus weer de schouders eronder en ga er tegenaan.

31-03-2017
Bij de opening van mijn galerie in Vlaardingen verkocht ik o.a. schilderijen, bekers en een tafeltje waarvan de opbrengst naar Pink Ribbon ging. Nu is het 2,5 jaar later en moet ik jullie helaas mededelen dat ik zelf borstkanker heb. Twee weken geleden ontving ik deze diagnose. Een operatie en verdere behandelingen zullen spoedig volgen. Ik ga niet bij de pakken neerzitten, maar er alles aan doen om deze ziekte te verslaan. Al mijn projecten zullen in ieder geval voor voldoende afleiding zorgen.

Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733