SUSAN RUITER DECOREERT HONDENDROLLEN VOOR EXPOSITIE


08-03-2018

Vlaardingse kunstenares decoreert hondendrollen voor expositie.


De Vlaardingse kunstenares Susan Ruiter heeft vrijdagochtend vlaggetjes in hondendrollen door het hele centrum gestoken om aandacht te vragen voor haar expositie ‘It is raining cats and dogs’.

De galerie van Susan Ruiter bevindt zich op de Hoogstraat in het centrum van Vlaardingen. Vanaf vrijdagavond is hier de thema-expositie ‘It is raining cats and dogs’ te zien. Voor de expositie hebben 8 kunstenaars, waaronder Susan zelf, kunstwerken gemaakt met katten en honden. De kunstwerken lopen uiteen van realistische en figuratieve schilderijen, tot bronzen en keramieken beelden.
 
Op  vrijdagavond wordt vanaf 17:00 de feestelijke opening van deze expositie gegeven. Waar iedereen van harte verwelkomd wordt met een hapje en een drankje. Om hier aandacht voor te vragen heeft de kunstenares iets ludieks bedacht. In die vervelende hondendrollen op straat, prijken nu vlaggetjes met hierop de tekst: “Wel een huisdier, maar niet de lasten? Bezoek de katten/honden expo in galerie Susan Ruiter”.

 

Mensen die niet op vrijdagavond naar de galerie kunnen komen, hebben nog tot eind juni de tijd om de expositie te bezoeken. Dit kan op donderdag – zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur, of op afspraak.


 Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


Work on paper ♥️

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733