ZEEFDRUKKEN - UPDATE


20-07-2017
21-06-2017
Daar zijn ze dan eindelijk, mijn zeefdrukken. Na een intensief maar leuk, creatief proces bij de zeefdrukkerij van galerie Den Haag, zijn de zeefdrukken klaar en ingelijst. Zelf vind ik ze fantastisch en ook op social media kreeg ik al veel positieve reacties. Een aantal komen er in mijn eigen galerie. De rest wordt verspreidt over verschillende galerieën door het land. Er is al veel animo voor de zeefdrukken. Daarom raad ik je aan mij te mailen als je interesse hebt, of wanneer je een zeefdruk wilt reserveren.

01-05-2017
De zeefdrukken worden steeds mooier. Door elke laag krijgen ze weer meer contrast en diepte. Ook heb ik, tussen het drukken door, een aantal lagen met de hand beschilderd. Hierdoor ga je nu steeds beter zien dat iedere zeefdruk toch weer uniek wordt. Ik kan niet wachten tot ze klaar zijn!

30-03-2017
Zoals ik hieronder vertelde ga ik in samenwerking met galerie Den Haag van twee van mijn schilderijen zeefdrukken maken. Het was echter nog lastig om te kiezen welke schilderijen hiervoor in aanmerking kwamen. Na een voorselectie kwam ik uit op drie schilderijen, er moest er dus nog één afvallen. Ik heb dan ook besloten om het voor te leggen aan jullie, via Facebook. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb. In de vele reacties kwamen de twee schilderijen op de afbeelding als winnaar uit de bus.

28-02-2027
Galerie Den Haag heeft een eigen zeefdrukkerij genaamd de 'Karl Marx Factory'. Met hen ben ik in gesprek om een aantal bijzondere zeefdrukken te laten maken van mijn werk. We denken aan een kleine oplage (ongeveer 15 stuks) om de schilderijen exclusief te houden. Ik zal je op de hoogte houden van de ontwikkelingen via deze nieuwsbrief en social media.

Deel dit bericht op:
Facebook Twitter Google LinkedIn EmailNieuwsbrief
Maandelijks gratis aanbiedingen, tips, nieuws en blogs ontvangen?
Exposities
Wilt u ook exposeren met het werk van Susan Ruiter?
Neem contact op


Galerieën
Werk van Susan Ruiter vindt u permanent bij een aantal nationale en internationale galerieën.
Bekijk galerieën


De workshop waar velen van de Korenbeurs bezoekers in geïnteresseerd waren komt er al snel aan!! Op woendag 13 juni van 10:30 tot 17:00 uur organiseer ik samen met Janny Vos Kunst een exclusieve schilderworkshop in hotel De Korenbeurs - Made. Tijdens de schilderworkshop begeleid ik je door het hele proces en leer ik je alles over materiaal- en kleurgebruik, vlakverdeling, vormgeving en andere vaardigheden. De focus ligt op het maken van je eigen ontwerp. Inspiratie mag opgedaan worden uit afbeeldingen, maar doel is om er wel iets \"eigens\" van te maken. Uiteraard help en begeleid ik je hier bij. De workshop kost €140 en daarvoor krijg je: • Katoenen doek van 60x60 of 50x70 cm • Gebruik van benodigde schildermaterialen • Persoonlijke begeleiding op niveau (voor beginners én gevorderden) • Koffie/thee/sapje met lekkers • Luxe maaltijdsalade in het restaurant • Eigen kunstwerk gaat met je mee naar huis Heb je vragen of wil je je inschrijven? Mail mij op: info@susanruiter.nl VOL = VOL (max. 10 deelnemers)

Contact


Atelier / Galerie

Hoogstraat 125
3131 BM Vlaardingen
Tel. 06 13174733
info@susanruiter.nl
Maak route

Privacystatment
Openingstijden

Donderdag 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag 11:00 - 17:00 uur
Zaterdag 11:00 - 17:00 uur

Andere dagen
Op afspraak: 06 13174733